Lediga jobb

Vill du arbeta på ett bageri och konditori där vi alltid strävar efter att leverera produkter och service i toppklass? På Leijon Stenugnsbageri & Konditori förädlas noga utvalda råvaror till oemotståndliga bakverk som genom ett välkomnande och personligt bemötande ger kunden en upplevelse och sprider glädje.

Cafébiträde/barista med driftansvar sökes!

Vi söker en cafebiträde/barista med driftansvar till ett vikariat på 80% tom. 31/8 2025 med möjlighet till förlängning.

Som cafébiträde/barista med driftsansvar spenderar du den största delen i driften.

För att du ska lyckas i rollen som kafébiträde/barista med driftsansvar söker vi dig som:

  • Är kundorienterad och serviceinriktad – du ska förstå och leverera en högkvalitativ produkt till kunden och gärna överträffa deras förväntningar.
  • Har en god ledarskapsförmåga – du ska vara pedagogisk, strukturerad och kommunikativ i förhållande till dina medarbetare.
  • Är ärlig och både värderar och värnar integritet – du ska tillsammans med dina medarbetare förvalta kundens förtroende.
  • Har en hög arbetsmoral och är flexibel – du ska föregå med gott exempel för dina medarbetare genom din arbetsinsats och visa att du inte förväntar dig mer från dem än du gör av dig själv.

Som cafébiträde med driftansvar kommer du att arbeta tillsammans med dina kollegor i den dagliga driften bakom kassadisken där du möter våra kunder direkt samt nära vår butikschef för bla. planering och utveckling.

Om dig

Tidigare erfarenhet från branschen är ett krav. Baristakunskaper, erfarenhet från ledande positioner samt sälj/kundservice är meriterande. Vi söker ansvarsfulla personer som tillsammans med sina kollegor ska förvalta våra kunders förtroende och leverera fantastisk service då krävs det att du är kundorienterad och serviceinriktad.

Tjänsten, 80% vikariat med start snarast tom 31/8 2025 el. enl. ök. Tjänsten innefattar schemalagt helgarbete och varierade arbetstider.

Tillträde i enl. ö.k. Lön enligt kollektivavtal. Provanställning kan komma att tillämpas.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev till jobb@leijonbageri.se.
Märk i ämnesraden ”80% cafebiträde med driftansvar” så hör vi av oss om det blir aktuellt med intervju. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi intervjuar löpande så skynda in med din ansökan!⁠

Nu söker vi en bagerichef!

Är du vår nya bagerichef?

Vi letar nu efter rätt person för ett större ansvar i vårat bageri. 

För att lyckas med rollen som ledare för bageriet söker vi dig som:

  • Värderar och har ett gediget intresse för hantverket och rena råvaror – du ska tillsammans med dina kollegor förvalta kundens förtroende genom att konsekvent leverera en högkvalitativ produkt.
  • Har en god samarbetsförmåga – du ska vara konstruktiv och kommunikativ i förhållande till dina kollegor.
  • Har en hög arbetsmoral och är flexibel – du ska prestera väl under både lugnare och mer hektiska perioder i produktionen samt vara uppmärksam på möjligheter att stötta dina kollegor.
  • Vi lägger stor vikt vid personlighet och arbetsmoral och hur du skulle passa in med resten av vår personal. Du är driven och framåt men viktigast av allt är att du glad och positiv.

Som bagerichef kommer du att arbeta tillsammans med dina kollegor i den dagliga produktionen, men även nära ledningen och butikschef för bla. planering och utveckling.

Om dig

Tidigare erfarenhet från branschen är ett krav, minst 5 års erfarenhet i yrket och ledarerfarenhet värderas. 

Tillträde i enl. ö.k. Lön enligt kollektivavtal. Provanställning kan komma att tillämpas.

Ansök genom att maila: jobb@leijonbageri.se inkludera CV och personligt brev.⁠ Märk ansökan med ”Bagerichef”

Vi intervjuar löpande så skynda in med din ansökan!⁠

Bagare, konditor eller kallskänka?

Är du intresserad av att jobba hos oss?

Skicka gärna in din spontanansökan med CV och personligt brev till jobb@leijonbageri.se. Märk i ämnesraden ”Spontanansökan produktion” så hör vi av oss om det blir aktuellt med intervju.

Ansökan