Sortiment

Tårtor

Tårtor är lite av vår specialité och du hittar såväl klassiska som moderna tårtor för alla högtider, bröllop, födelsedagar eller firanden. Vi använder oss av äkta råvaror och alla våra tårtor bakas givetvis helt från grunden i vårt bageri. Vårt tårtsortiment består av såväl klassiska som moderna tårtor, vi gör dessutom säsongsanpassade varianter och bröllopstårtor vid specialbeställning, Prins Carl Philips brölloppstårta är ett exempel på en leverans som vi är lite extra glada att ha fått förtroendet att leverera. Vi skapar egna kreativa dekorationer med både levande blommor och ätbara variationer.

Ett urval utav våra tårtor

Hallon/mandel

Mjuk mandelbotten med en hallonbavarois och en mirror av hallongelé, toppad med italiensk maräng choklad och färska bär.

Bakad utan gluten

Laktosfri

Choklad/passionstårta

Honungskaramelliserad mjölkchokladbavarois, browniebotten med en passionscurd. Toppad med passionskräm, färsk passionsfrukt och choklad.

Princesstårta

Bakelser & Bitar

Med äkta ingredienser utan tillsatser, precission och kärlek till hantverket skapar vi våra delikata bakelser, bakverk, och konditoribitar. Klassiska och traditionella men också säsongsanpassade bitar, gästspel och våra nyheter.

Ett urval utav våra bakelser & bitar

Hallon/choklad bakelse

Vårbakelse

Kokostopp

Biskvi

Punschrulle

Chokladboll

Små bitar

Många av våra bitar har vi även i en mindre variant, är dom två kan man smaka på två.

Bullar & Längder

Som alla våra produkter bakar vi vårt kaffebröd av naturliga råvaror och riktigt smör. En annan viktig detalj för den goda smaken är att kardemumman och kanelen är färsk och grovmalen. Du hittar klassiska kanel-bullar och -längder samt Fridas egen favorit, kardemummabullen.

Ett urval utav våra bullar & längder

Säsongsbulle

Bröd

Allt vårt bröd gräddas i stenugn på traditionellt vis. Vi använder bara de finaste ingredienserna och i största möjliga mån ekologiska mjöler. Allt för att upplevelsen och kvalitén på slutprodukten skall vara bästa möjliga. I sortimentet finner ni bland annat långjäst surdegsbröd, levain, valnöt, skållat råg, tranbär/aprikos, emmer, baguette och frallor.

Ett urval utav våra bröd

Helgbröd

Varje vecka presenterar vi ett nytt spännande bröd inför helgen. Bröden varierar med säsong och kreativitet.

Levain

Dansk Råg

Emmer

Baguette

Frukost

Hos oss kan du komponera ihop din egen favoritfrukost att avnjuta hemma eller i något av våra mysiga lokaler eller uteplatser i solen. Nybakat dagsfärskt bröd, traditionella frukostfrallor, overnight oats, egenrostad müsli, fräscha vitaminrika smoothies och nybryggt kaffe, låt oss lägga grunden till en en fantastisk start på din dag.

Ett urval utav våra frukost

Frallor

Lunch

Vi har lättare lunch bestående av välkomponerade unika sallader med mycket omtanke, matiga lunchmackor. Vegetariska och veganska alternativ, Vid större ordrar kan vi även leverera mot efterfrågan.

Beställning

Vet ni redan vad ni vill beställa? Fyll i formuläret nedan eller ring oss!